The first gathering of CEF donors and partners in Ljubljana

Výročné zasadnutie poradného výboru medzinárodnej organizácie Center of Excellence in Finance (CEF) so sídlom v Slovinsku, ktorá partnerským inštitúciám zo siete CEF poskytuje podporu a poradenstvo k programu CEF, sa bude konať dňa 8. decembra 2015 v Ľubľane. Náš PFD program bude na stretnutí prezentovaný tiež.

Cieľom stretnutia poradného výboru je výmena názorov na trendy a potreby rozvoja kapacít v oblasti riadenia verejných financií (PFM), správy príjmov a centrálneho bankovníctva medzi CEF partnerskými inštitúciami a zamestnancami CEF. Takisto bude zaujímavé skúmať, ako môžu partnerské inštitúcie využívať svoje členstvo v CEF a ako budovať aj posilňovať spoluprácu medzi účastníkmi stretnutia.

PFD na vyrocnom boarde CEF 2015

V rámci programu zasadnutia by mali byť otvorené tieto témy: Predloženie vzdelávacieho programu CEF na obdobie 2016-2020 a výukových balíčkov na podporu reformných cieľov a potrieb CEF; Prezentovanie hodnotných výstupov a výsledkov z CEF vzdelávacích podujatí, ako aj potrieb v roku 2016; Prediskutovanie tréningových možností a možnosti ich financovania, ako aj prístupov k riadeniu verejných financií, daňovej politiky a správy, vedeniu a realizácie centrálneho bankovníctva; Prezentovanie a prediskutovanie CEF Advisory Board Guidelines. Viac informácií nájdete na webových stránkach CEF.