Attending the first gathering of CEF donors and partners

Začiatom decembra sa v Ľubľane uskutočnilo výročné zasadnutie poradného výboru medzinárodnej organizácie Center of Excellence in Finance (CEF), na ktorom bol partnerským organizáciám úspešne odprezentovaný našou programovou manažérkou, Alenou Šránkovou, program Verejné financie pre rozvoj.

PFD na vyrocnom boarde CEF 2015

Organizácia Center of Excellence in Finance poskytuje svojim partnerským inštitúciám zo siete CEF podporu a poradenstvo, preto cieľom stretnutia poradného výboru bola predovšetkým výmena názorov na trendy a potreby rozvoja kapacít v oblasti riadenia verejných financií (PFM), správy príjmov a centrálneho bankovníctva medzi CEF partnerskými inštitúciami a zamestnancami CEF.

Toto stretnutie bolo vlastne prvé stretnutie donorov a partnerov zo siete CEF, odkedy sa CEF stala plnohodnotnou medzinárodnou organizáciou. Nový status otvoril nové obzory, ako aj ešte užšiu spoluprácu s partnermi a donormi. Náš program Verejné financie pre rozvoj získal pozitívnu spätnú väzbu. Obsah prezentácie si možno pozrieť v prílohe.

PFD na vyrocnom boarde CEF 2015